Practice loving everything and everybody all the time, but only hang in places and with people who lift you up

Superfoods Organic Drink Mix Vitamin Supplements

Olen...

...ensinnäkin äiti ♥

Sen jälkeen olen aika paljon muutakin. Ainakin joogi, oppilas, opettaja, loistava kokki! (sanoo poikani ja ihanat ystäväni), onnellisuuskeiju, unelmoija, hassuttelija, erittäin positiivinen, energinen ja pyrin aina olemaan empaattinen, kannustava ja rakastava.

Yep, That`s me. Nice to meet you.

xxx, Satu

 

Oppilaiden ajatuksia Sadusta ja joogasta:

 


"On todella hienoa tavata joku joka on löytänyt elämän tehtävänsä on siinä järjettömän hyvä. Satu Tuomelan yoga tunnit ovat joka kerta mieletön oivaltamisen ja tasapainon löytämisen matka matolla itseeni. Olen yoga matkani aikana ympäri maailmaa tavannut lukuisia opettajia mutta nyt olen löytänyt sellaisen joka on todella oivaltanut opettamisessa jakamisen lahjan täältä Suomesta. Suosittelen Satua lämpimästi."

- Nanna Mikkonen, NannaSan

 

"Olin Sadun tunnilla ekan kerran elokuun lopussa 2011. 6 kk siis mennyt ensimmäisestä tunnista ja huhhuh mikä muutos! oikeastaan kaikessa mun joogassa....ja jopa mun vartalossani ;D Olen oppinut ihan VALTAVASTI Sadulta. Nyt muistan myös vielä paremmin miten alkutaipaleella joogamatkani on ja onneksi loppua ei näy! Kiitos Satu sinulle siitä kaikesta tuesta, kannustuksesta ja ilosta jonka olet halunnut kanssani jakaa [♥] Olet onneksi löytänyt joogan aikanasi ja tehnyt siitä hienon osan elämääsi. jatka sitä. Olet loistava opettaja ja inspiroija"

- Charlotta

---------

"Syitä miksi olen hurahtunut joogaan ja erityisesti Sadun vinyasa tunteihin:
-Tunnilta löytää rauhoittamisen, jota ei muualta ole löytynyt

-Tunnin jälkeen on erilailla motivoitunut ja avoin suhtautuminen
elämän ja tulevaan yleensä
-Positiivisen energian aistii monella tavalla tunnilla ja tunnin
jälkeen, jaksaa innostua enemmän kaikesta!
-Perus jumpat on jo niin nähty, eikä niistä saa irti pääkoppa
mitään...Niin siksi jooga..Joten treenaus jatkukoon"

-Martta

---------

"Olin Sadun "Authentic Flow, Authentic You" -viikonloppukurssilla tammikuussa 2011. Ajattelin ilmoittautuessani, että koitetaan nyt tätä, mutta kurssi on varmaan joku huuhaajoogahörhö-juttu, jossa maataan hiljaa joogamatolla yli puolet ajasta. Toisen päivän jälkeen kroppani oli niin arka, että leivän leikkaus aamiaiselle teki kipeää. Kurssin jälkeen olen käynyt niin monella Sadun tunnnilla kuin mahdollista. Miksi? Koska Satu on paras mahdollinen opettaja - inspiroiva, kannustava ja positiivinen. Hänen tuntinsa yllättävät sekä kehon että mielen. Saan treenistä energiaa, iloa ja onnellisuutta. Tule itse kokeilemaan, niin tiedät, mitä tarkoitan. "

-Anu

 

 

  •  
  •